Isea 2022 - Possibles

Extended Program

Extended Program

15/06/2022 - 19/06/2022 21:30h

TNC – Xerrades a la fresca

Les Xerrades a la fresca are summer dialogues that will take place in the bar-peristyle of the TNC, and bring together the performing artists present at the ZIP Festival with professionals in scientific research and dissemination.

With the collaboration of ISEA2022 Barcelona (International Symposium on Electronic Art).


Les Xerrades a la fresca són diàlegs d’estiu que es realitzaran al bar-peristil del TNC, i posen en contacte els artistes escènics presents al Festival ZIP amb professionals de la recerca i la divulgació científica.

Amb la col·laboració d’ISEA2022 Barcelona (International Symposium on Electronic Art).

Dimecres 15 de juny:

21.30 h. HammamturgiaDiàleg entorn de la figura de Lynn Margulis entre els autors de Sociedad Doctor Alonso i Anna Omedes, Cristina Ribas i Jordi Serrallonga (MCNB).

Divendres 17 de juny:

21.30 h. Y pareceremos árboles. Ficciones botánicasDiàleg entorn l’ús dels microscopis entre la creadira Elena Córdoba i Toño García coordinador de Micrarium de CosmoCaixa (FLC).

Dissabte 18 de juny:

14 h. Game of Kin. Diàleg entre Laboratorio de Pensamiento Lúdico (LPL) i Elisabetta Broglio (CRG)

21.30 h. En un dia claro puedes ver para siempre. Diàleg sobre cosmologia entre els artistes Rosa Casado i Mike Brookes, i els investigadors Guillem Anglada (ICE-CSIC, IEEC).

Diumenge 19 de juny:

14 h. Un pensament salvatge. Diàleg entorn de la placa de petri entre els artistes Xesca Salvà i Marc Villanueva, i la investigadora Cristina Fillat (IDIBAPS).

21.30 h. Després de tot. Diàleg entre els artistes del col·lectiu PSiRC i l’investigador Marc Furió (UAB-ICP) sobre extincions.

Activitat vinculada al Festival ZIP

Venue

  • Bar-peristil - TNC

Plaça de les Arts, 1, Barcelona

⟵ Return to Extended Program

Sign up to make sure you never miss a deadline and have direct access to materials related to the ISEA2022 Conference.

Keep me updated

UOC CCCB Centre d'art Santa Mònica logo new art foundation Hac Te (Hub d'Art, Ciència i Tecnologia) Logo Macba Ajuntament de Barcelona Barcelona Capital Cultural i Científica logo institut ramon llull

Go to top