Isea 2022 - Possibles

Extended Program

Extended Program

16/06/2022

Canòdrom – Panels

Typology:

Price: Free / Gratuïta

Venue: Canòdrom

More information: https://canodrom.barcelona/

El Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, is a unique space in Barcelona: a new and experimental laboratory athenaeum, open to the neighborhood, the city and the world. A crossroads between digital culture, free technologies, digital rights and democratic participation. Through this confluence, El Canòdrom works on a wide range of topics, such as feminism, human rights, social justice, diversity, the urban model and sustainability.

During ISEA2022, on June 16, El Canòdrom will host three panels from the ISEA2022 Barcelona’s open call and a conference by Bioinfo4women (BSC):

Consult all the panels that will be presented during ISEA2022 Barcelona.


El Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, és un espai únic a Barcelona: un ateneu laboratori nou i experimental, obert al barri, a la ciutat i al món. Una cruïlla entre la cultura digital, les tecnologies lliures, els drets digitals i la participació democràtica. A través d’aquesta confluència, El Canòdrom treballa en un ampli ventall de temàtiques, com són els feminismes, els drets humans, la justí­cia social, la diversitat, el model urbà o la sostenibilitat.

Durant ISEA2022, el 16 de juny, el Canòdrom acollirà tres taules rodones provinents de la convocatòria oberta d’ISEA2022 Barcelona i una conferència a càrrec de Bioinfo4women (BSC):

Consulta tots els panels que es presentaran durant ISEA2022 Barcelona.

Venue

  • Canòdrom

Carrer Concepció Arenal, 165, Barcelona

⟵ Return to Extended Program

Sign up to make sure you never miss a deadline and have direct access to materials related to the ISEA2022 Conference.

Keep me updated

UOC CCCB Centre d'art Santa Mònica logo new art foundation Hac Te (Hub d'Art, Ciència i Tecnologia) Logo Macba Ajuntament de Barcelona Barcelona Capital Cultural i Científica logo institut ramon llull

Go to top